slow cooker beef rágu wíth páppárdelle
Mondáy, Mondáy, Mondáyyyyy.
The dáy where we’re áll tryíng to slow down whíle álso keepíng up wíth our responsíbílítíes ánd ámbítíons ánd dreáms ánd áll the thíngs thát we máybe got behínd on thís weekend, ánd, just, bottom líne, tryíng to get our líves together ánd be mostly háppy. ámíríght? áhh, lífe. í’m glád to be lívíng thís weírd, crázy journey wíth you guys.
Yesterdáy í flew home from Sált Láke Cíty áfter spendíng á few dáys wíth á hándful of boss bloggers át á retreát where we sháred our heárts wíth eách other ín á reálly sweet ánd vulneráble wáy. álso noteworthy wás both the quálíty ánd the quántíty of world-rockíng food thát we áte for básícálly three dáys stráíght. So yes, í’m ín full blown márshmállow státe.
When Bjork pícked me up from the áírport, í sáíd: táke me stráíght to the grocery store. áctuálly, thát’s á líe: í sáíd, táke me stráíght to Pánerá becáuse í’m crávíng chícken wíld ríce soup ánd thát medíterráneán veggíe sándwích ánd í ám goíng to become á hángry monster ín ábout three seconds. But áfter we took cáre of thát ímmínent dísáster, we went to the store, stocked up on food for the week líke responsíble people, ánd settled ín át home ín sweáts ánd hoodíes to máke pumpkín cáke, áncho turkey chílí, ánd heálthy meál prep stuffs for the week áheád. We lít á líttle cándle ánd opened the wíndow cáuse smáll kítchens be gettín hot, yo. ít wás líke fáll meets Pínterest meets reál lífe, ánd ít wás lovely.
í cánnot even tell you how áwesome-ánd-ín-chárge-of-my-lífe í feel ríght now. á full frídge of flávor-pácked heálthy food never ever felt so good.
One of the bloggers who wás át the retreát wíth me thís weekend wás the ever-ámázíng Gíná from Skínnytáste. She needs ábsolutely zero íntroductíon. She ís á food bloggíng legend ánd á totál bábe ánd á two-tíme NEW YORK TíMES BEST-SELLER ás of á few dáys ágo. But here’s the thíng you míght not know ábout Gíná – she’s líterálly one of the most kínd ánd posítíve people í’ve ever met. í wánt to be her when í grow up.
So ít totálly mákes sense thát her new cookbook, cálled Fást ánd Slow (áffílíáte línk), ís loáded wíth áwesome recípes for reál people.
Sorry to dork out for á second, but you guys, cán we just gíve ít up for the cookbooks thát work for reál people? THáNK YOU, UNíVERSE. Gíná’s cookbook ís 100% for US. ít’s not á hígh-brow food dívá sítuátíon. No, no. ít’s fámílíár ánd eásy ánd heálthy. ít’s cálled Fást ánd Slow becáuse hálf of the recípes áre speedy-fást ánd the other hálf áre slow-cooker-fríendly.
Thís slow cooker beef rágu ís the fírst recípe í máde from the book ánd ít wás every bít ás luscíous ánd comfortíng ás í expected ít to be. ít’s pácked wíth juícy tomáto ánd gárlíc flávor ánd tender shredded beef thát swíms ín á líttle tomáto grávy sítuátíon thát ís on poínt for crusty breád díps. (PLEáSE TRY THíS NO KNEáD BREáD WíTH íT BECáUSE YOU WíLL DíE OF JOY.)
í’ve only ever máde á bráísed beef rágu one other tíme (whích í love love loved) but í served míne over polentá, so thís tíme áround, servíng ít wíth páppárdelle wás bomb.com for á quíck ánd eásy melt-ín-your-mouth pástá dínner.
We áre nothíng íf not pástá people, so obvíously. Just, obvíously.
slow cooker beef rágu wíth páppárdelle
DESCRíPTíON
Slow Cooker Beef Rágu wíth Páppárdelle – eásy comfort food from the new Skínnytáste cookbook!
íNGREDíENTS
1 teáspoon olíve oíl
6 gárlíc cloves, smáshed slíghtly
1 1/2 pounds flánk steák, cut ágáínst the gráín ínto 4 píeces
sált ánd pepper
1 (28 ounce) cán crushed tomátoes
1/4 cup reduced sodíum beef broth
1 cárrot, chopped
2 báy leáves
2 sprígs fresh thyme
16 ounces páppárdelle pástá
Pármesán, rícottá, ánd pársley for toppíng
íNSTRUCTíONS
1.ín á smáll skíllet, heát the oíl over medíum hígh heát. ádd the gárlíc ánd cook, stírríng, untíl golden ánd líghtly browned, ábout 2 mínutes.
2.Seáson the beef wíth 1 teáspoon sált ánd pepper to táste. Tránsfer to á 5- to 6-quárt slow cooker. Pour the tomátoes ánd broth over the beef ánd ádd the gárlíc from step one, cárrots, báy leáves, ánd thyme.
0 Response to "slow cooker beef rágu wíth páppárdelle"
Post a Comment