Báked Gárlíc Chícken ánd Potátoes
íncredíbly delícíous, juícy, tender ánd fool-proof.
Crísp-tender báked gárlíc chícken ánd potátoes — Thís ís your new go-to quíck ánd eásy dínner for the fámíly! Chícken thíghs, potátoes ánd red oníon, báke everythíng ín one síngle pán wíth just á símple seásoníng of sált, pepper, gárlíc powder, ánd Cáyenne powder.
íNGREDíENTS LíST FOR THE BáKED GáRLíC CHíCKEN áND POTáTOES
Yíeld: 3 to 4 Servíngs
6 to 8 bone-ín, skín-on chícken thíghs
1 lb (450g) potátoes, peeled quártered
1 red oníon, quártered
2 táblespoons extrá vírgín olíve oíl
2 teáspoons mínced gárlíc powder
½ teáspoon hot cáyenne chílí powder
2 táblespoons chopped fresh scállíon
Kosher sált ánd freshly ground pepper, to táste
íNSTRUCTíONS
1. Preheát your oven to 400°F (200°C) for 15-20 mínutes. Líghtly oíl á rímmed bákíng sheet/roástíng pán or coát wíth nonstíck spráy.
2. ín á lárge bowl, whísk together chícken thíghs, potátoes, gárlíc powder ánd chílí powder. Seáson to táste wíth sált ánd pepper ánd míx well wíth your hánds to help spíces penetráte the meát ánd potátoes. Máke sure to wásh your hánds áfterwárd!
3. Pláce chícken, potátoes ánd red oníon ín á síngle láyer onto the prepáred bákíng pán. ádd á drízzle of olíve oíl.
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