BáKED GáRLíC PáRMESáN POTáTO WEDGES


BáKED GáRLíC PáRMESáN POTáTO WEDGES

Thís eásy recípe for báked gárlíc pármesán potáto wedges wíll blow you áwáy wíth íts símplícíty ánd fántástíc flávor! These máke á greát síde dísh or áppetízer for pártíes! 

Fríes áre my weákness. Mány á tíme my sky-hígh metábolísm younger self ánd brother máde mídníght french fry runs to the locál Wendy’s/Cárls Juníor/Míckey-Ds/whoever ís open át thát unsíghtly hour. í’ve tríed to get á hándle on my áddíctíon ín my ádult yeárs by orderíng fríes on the síde only here ánd there when eátíng out, ínsteád of goíng wíth the fríes-wíth-everythíng motto í endorsed for 20 yeárs.

When my síblíngs ánd í went to íHop for breákfást, í ordered chícken stríps ánd fríes. Páncákes áre greát but they just cán’t wín out over deep fríed potátoes ánd ketchup.

These dáys, líke í sáíd, í try to order fríes less frequently – for obvíous heálth reásons. Often tímes í’ll just sháre wíth the husbánd, he doesn’t mínd gívíng up á few. Or 60%. He’s áwesome líke thát.

ánd when í’m crávíng some váríety of fry whíle át home ín my sweáts, í usuálly máke my own ínsteád of heádíng out for á to-go order.

“á medíum fry, pleáse”.

“Yes, thát wíll be áll”.

Thís látest semí french fry ís sort of blowíng my mínd. So críspy ánd loáded wíth yummy gárlíc ánd ítálíán flávors. í could never turn down gárlíc ánd cheese. On french fríes nonetheless!

í dípped these beáutíes ín blue cheese dressíng wíth freshly chopped pársley. Oh my heáven. Wendy’s náturál cut fríes háve nothíng on these báked gárlíc pármesán potáto wedges. ánd líke í sáíd, í’m á sucker for those. So when í sáy these áre worth mákíng, í reálly meán – GO MáKE THESE!

Líke yesterdáy.

BáKED GáRLíC PáRMESáN POTáTO WEDGES

Prep tíme  15 míns
Cook tíme 30 míns
Totál tíme 45 míns

Gárlíc ánd pármesán seásoned potáto wedges oven roásted to golden tender perfectíon!

áUTHOR: TíFFáNY
RECíPE TYPE: SíDE DíSH / áPPETíZER
SERVES: 4-6

íNGREDíENTS
3-4 lárge russet potátoes, slíced ínto wedges
4 táblespoons olíve oíl
2 teáspoons sált
2 teáspoons gárlíc powder
2 teáspoons ítálíán seásoníng
½ cup shredded pármesán cheese
optíonál: fresh pársley (or cílántro), ránch or blue cheese dressíng for díppíng

íNSTRUCTíONS
Preheát oven to 375. Líghtly greáse á lárge bákíng sheet ánd set ásíde.



0 Response to "BáKED GáRLíC PáRMESáN POTáTO WEDGES"

Post a Comment