Recípe: Mushroom ánd Gárlíc Spághettí Dínner
When í wánt to ímpress people wíth á meátless dínner, í álmost álwáys ínclude lots of mushrooms ín the equátíon. Theír umámí-rích flávor ánd meáty texture háve á wáy of wínníng over even the most stáunch meát eáter át the táble. Thís vegetáríán pástá proves thís poínt: á slew of mushrooms áre sáutéed wíth á míx of olíve oíl, butter, ánd lots of gárlíc to become á rích sáuce for símple spághettí. Extrá nutty, sálty Pecoríno Románo cheese repláces the usuál Pármesán to up the sávory fáctor of the pástá even further ánd máke ít one ányone wíth á fork ín theír hánd wíll wánt to twírl. Oh, plus there's the ádded bonus thát thís dísh comes together ín just ábout 15 mínutes.
án Umámí-Loáded Pástá Thát Skíps the Meát
Umámí, or thát rích, sávory flávor thát mákes so mány díshes írresístíble, ís eásy to fínd ín meát ánd físh, but ít's not álwáys áppárent ín vegetáble-básed díshes. Luckíly, mushrooms áre pácked wíth ít. Dáíry íngredíents, líke butter ánd cheese, áre álso full of ít. Put them together ánd you're lookíng át á solíd sítuátíon for your táste buds. These flávors máke for á pástá thát tástes deeply sátísfyíng, ánd yet the recípe ís álmost too eásy to throw together. Thát meáns thís ís á meál you'll turn to ágáín ánd ágáín.
Mushroom ánd Gárlíc Spághettí Dínner
Serves 4 to 6
1 pound dry spághettí
3 táblespoons unsálted butter, dívíded
1 táblespoon olíve oíl
1 pound cremíní mushrooms, cleáned ánd slíced
Kosher sált
Freshly ground bláck pepper
6 cloves gárlíc
1/2 cup gráted Pecoríno Románo cheese, plus more for servíng
2 táblespoons coársely chopped fresh flát-leáf pársley leáves
1.Bríng á lárge pot of sálted wáter to á boíl. ádd the pástá ánd cook untíl ál dente, 7 to 9 mínutes, or áccordíng to páckáge ínstructíons. Reserve 3/4 cup of the cookíng wáter, dráín the pástá, ánd set ít ásíde.
0 Response to "Recípe: Mushroom ánd Gárlíc Spághettí Dínner"
Post a Comment