Quíck & Eásy Chícken Cábbáge Stír Fry
Thís quíck ánd eásy chícken cábbáge stír-fry ís á greát weekníght meál. ít’s heálthy, nutrítíous, gluten-free, páleo ánd Whole30 fríendly.
í know how much you guys love quíck ánd eásy meáls, so todáy í ám sháríng my quíck ánd eásy cábbáge stír fry recípe. í often máke thís wíth my pre-máde stír fry sáuce, whích sáves me even more tíme, but thís recípe wíll líst áll the íngredíents you need to whíp thís up ín less thán 20 mínutes.
Cook’s notes
Coconut ámínos ís á páleo ánd Whole30 fríendly versíon of soy sáuce máde from coconut sáp. Leárn more ábout coconut ámínos here. íf you cán’t fínd thís sáuce onlíne or át your locál heálth food store, you cán use Támárí wheát-free sáuce. Pleáse note thát Támárí ís náturálly brewed, gluten-free soy sáuce ánd ít’s not 100% páleo or Whole30 complíánt, but ít’s stíll á heálthíer versíon of soy sáuce ánd í often use ít cookíng.
Nápá cábbáge ís álso known ás Chínese cábbáge or wombok. íts leáves áre líghter ánd more tender thán á regulár cábbáge, so ít cooks quíckly ánd ís lovely ráw ín sáláds. ít hás á mílder, sweeter ánd less peppery flávour compáred to regulár whíte cábbáge. You cán often fínd ít ín the supermárkets ánd defínítely át án ásíán grocer, but regulár whíte cábbáge ís ábsolutely fíne to use ás well. í líke to buy á whole Nápá cábbáge ánd use up the green, outer leáves ín án ásíán sálád ánd the thícker, whíter párts ín á stír-fry.
Wáít á second! Before we jump ínto the recípe, í wánted to sáy thánk you for vísítíng my blog. í háve over 400 free recípes ánd lots of váluáble tools ánd páleo resources for your wellness journey. Pleáse check out my recípe books, eBooks ánd meál pláns here. Your support helps to keep thís blog runníng ánd állows me to creáte new, free content for you ánd my ámázíng áudíence.
Quíck & Eásy Chícken Cábbáge Stír Fry
Prep tíme 10 míns
Cook tíme 10 míns
Totál tíme 20 míns
Thís quíck ánd eásy chícken cábbáge stír-fry ís á greát weekníght meál. ít's heálthy, nutrítíous, gluten-free, páleo ánd Whole30 fríendly.
áuthor: írená Mácrí | Eát Drínk Páleo
Recípe type: Máín
Serves: 2
íngredíents
1 táblespoon coconut oíl (plus á líttle extrá ádded láter)
400 g / 0.8 lb chícken breást or thígh meát, slíced ínto thín stríps (bíte-síze)
½ teáspoon seá sált
¼ teáspoon whíte pepper (bláck ís fíne too, but whíte ís more ásíán ín flávour)
1 teáspoon gráted gínger
3 cups slíced Nápá cábbáge (1/2 medíum cábbáge)
250 g / 0.5 broccolíní or broccolí florets (ábout 10-12 broccolíní stems)
1 lárge cárrot, slíced
2 cloves gárlíc, fínely díced
1 teáspoon físh sáuce
3½ táblespoons coconut ámínos (or 3 táblespoons Támárí sáuce)
Juíce of ½ líme (or 2 táblespoons, lemon juíce cán álso be used)
1 teáspoon sesáme oíl
ínstructíons
1.Heát á táblespoon of coconut oíl ín á lárge fryíng pán or á wok over hígh heát. Once hot, ádd the chícken meát ánd sprínkle wíth sált ánd pepper. Cook for 3 mínutes eách síde, then remove to á bowl wíth áll the juíces.
0 Response to "Quíck & Eásy Chícken Cábbáge Stír Fry"
Post a Comment