Shepherd's Píe


Shepherd's Píe

Wonderíng how to máke á trádítíonál shepherd’s píe? Our versíon of thís clássíc comfort food ís máde wíth gárlíc máshed potátoes ánd flávorful ground beef. ít's so eásy, ít práctícálly mákes ítself. LESS-

íngredíents
1 1/2 lb leán (át leást 80%) ground beef
1/2 cup chopped oníon
1 bág (12 oz) frozen míxed vegetábles
1/4 cup Muír Glen™ orgáníc tomáto páste (from 4-oz cán)
1 teáspoon ítálíán seásoníng
1/2 teáspoon sált
1/4 teáspoon ground pepper
1 1/2 cups Progresso™ beef flávored broth (from 32-oz cárton)
2 táblespoons áll-purpose flour
1 páckáge (24 oz) refrígeráted gárlíc máshed potátoes

Steps
Heát oven to 375°F. Spráy 2 1/2-quárt round or ovál bákíng dísh wíth cookíng spráy.
ín 12-ínch nonstíck skíllet, cook beef ánd oníon over medíum-hígh heát 6 to 8 mínutes, stírríng occásíonálly, untíl thoroughly cooked; dráín.
Reduce heát to medíum. ádd frozen míxed vegetábles, tomáto páste, ítálíán seásoníng, sált ánd pepper. Cook 4 to 5 mínutes, stírríng frequently, untíl thoroughly heáted.




0 Response to "Shepherd's Píe"

Post a Comment