BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS
í’ve been obsessed wíth bálsámíc vínegár látely, áddíng ít to áll my meáls ánd bínge-eátíng breád ánd ánd bálsámíc vínegár díp. ít’s pretty áddíctíve stuff ánd ádds such á wonderful, uníque flávour to thíngs.
Todáy’s recípe uses ít to bríng out the sweetness of seásonál áspárágus ánd gíve á crísp golden coátíng to these new potátoes.
So flávourful, so moreísh ánd so comfortíng. í thínk thís would máke the perfect síde dísh for án Eáster lunch or dínner. Or just á símple, cásuál weekníght dínner ín ítself.
BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS
PREP TíME: 5 MíNUTES COOK TíME: 35 MíNUTES TOTáL TíME: 40 MíNUTES SERVíNGS: 4 CáLORíES: 292 KCáL
á símple, delícíous síde dísh feáturíng seásonál áspárágus ánd new potátoes wíth the subtle sweetness of bálsámíc vínegár.
íNGREDíENTS
1 kg new potátoes (such ás Jersey Royál or ánother smáll wáxy váríety) cut ínto quárters
250 g áspárágus típs cut ínto 2 ínch píeces or hálved
2 tbsp gárlíc-ínfused olíve oíl
4 tbsp bálsámíc vínegár
á generous pínch of sált ánd pepper
íNSTRUCTíONS
Preheát oven to 200C / 390F.
ín á lárge roástíng tín, ádd the olíve oíl, bálsámíc vínegár ánd sált. ádd the potátoes ánd toss to coát fully before roástíng for 20 mínutes.
0 Response to "BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS"
Post a Comment