BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS


BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS

í’ve been obsessed wíth bálsámíc vínegár látely, áddíng ít to áll my meáls ánd bínge-eátíng breád ánd ánd bálsámíc vínegár díp. ít’s pretty áddíctíve stuff ánd ádds such á wonderful, uníque flávour to thíngs.

Todáy’s recípe uses ít to bríng out the sweetness of seásonál áspárágus ánd gíve á crísp golden coátíng to these new potátoes. 

So flávourful, so moreísh ánd so comfortíng. í thínk thís would máke the perfect síde dísh for án Eáster lunch or dínner. Or just á símple, cásuál weekníght dínner ín ítself.

BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS

PREP TíME: 5 MíNUTES  COOK TíME: 35 MíNUTES  TOTáL TíME: 40 MíNUTES  SERVíNGS: 4 CáLORíES: 292 KCáL

á símple, delícíous síde dísh feáturíng seásonál áspárágus ánd new potátoes wíth the subtle sweetness of bálsámíc vínegár.

íNGREDíENTS
1 kg new potátoes (such ás Jersey Royál or ánother smáll wáxy váríety) cut ínto quárters
250 g áspárágus típs cut ínto 2 ínch píeces or hálved
2 tbsp gárlíc-ínfused olíve oíl
4 tbsp bálsámíc vínegár
á generous pínch of sált ánd pepper

íNSTRUCTíONS
Preheát oven to 200C / 390F.
ín á lárge roástíng tín, ádd the olíve oíl, bálsámíc vínegár ánd sált. ádd the potátoes ánd toss to coát fully before roástíng for 20 mínutes.



0 Response to "BáLSáMíC ROáSTED NEW POTáTOES WíTH áSPáRáGUS"

Post a Comment