VEGáN CáULíFLOWER TáCOS


VEGáN CáULíFLOWER TáCOS

These vegán cáulíflower tácos wíth vegán yogurt gárlíc sáuce áre the perfect comfort food! They’re super críspy, eásy to máke, ánd sooo delícíous!!

Ever sínce í’ve tríed cáulíflower wíngs for the fírst tíme, í cán’t get enough of them. Neíther cán my hubby! He’s áctuálly even more obsessed wíth them thán í ám. So when í suggested to máke vegán cáulíflower tácos, he wás totálly ín. ánd they turned out so delícíous!

HOW TO MáKE CáULíFLOWER TáCOS
í básícálly used my recípe for the cáulíflower wíngs thát í posted lást summer. í usuálly ádd á bít of sríráchá to the BBQ sáuce to máke ít spícíer. But of course thát totálly depends on your personál preferences. When í fírst máde cáulíflower wíngs, í only coáted them wíth á míxture of flour ánd spíces for the fírst round ín the oven.

For the second round, í then ádded BBQ sáuce. However, áfter á couple of tímes í stárted to álso roll the cáulíflower wíngs ín pánko breád crumbs before bákíng them for the fírst round. Thís máde them so much críspíer. So í híghly recommend usíng pánko breád crumbs for the coátíng.

WHáT YOU NEED FOR THE VEGáN CáULíFLOWER TáCOS:
á smáll heád of cáulíflower
áll-purpose flour
álmond mílk or other plánt-básed mílk álternátíves (máke sure ít’s unsweetened)
pánko breád crumbs
gárlíc powder
pápríká powder
lettuce
red cábbáge
án ávocádo
fresh líme juíce
unsweetened coconut or soy yogurt
sríráchá
gárlíc
green oníons ánd cílántro
ás álwáys, you cán fínd the full íngredíent líst ánd the recípe ínstructíons ín á sepáráte recípe box át the end of thís post. The íngredíent líst míght seem á bít long át fírst síght but ít contáíns á lot of spíces ánd other products you most líkely got át home ánywáys líke flour or álmond mílk.

WHáT TO PUT íN VEGáN TáCOS
There áre so mány greát optíons on whát to put ín vegán tácos. Whíle these cáulíflower tácos áre one of my fávorítes, í álso líke usíng other toppíngs líke:

bláck beáns or kídney beáns
vegán ground meát máde wíth tofu (for exámple my spícy vegán tofu chílí)
store-bought vegán soy crumbles
seásoned chíckpeás
grílled bell peppers
spícy Mexícán ríce wíth beáns ánd guácámole
Mexícán quínoá wíth bláck beáns ánd corn
lentíl wálnut meát
vegán sour creám máde wíth cáshews
í hope you líke these vegán cáulíflower tácos ás much ás we do áround here. They’ve been á huge hít wíth us!

Háve á greát week, everyone!

Síná – xx

Vegán Cáulíflower Tácos

These vegán cáulíflower tácos wíth vegán yogurt gárlíc sáuce áre the perfect comfort food! They're super críspy, eásy to máke, ánd sooo delícíous!!

 Course Entrée
 Cuísíne Mexícán
 Prep Tíme 20 mínutes
 Cook Tíme 0 mínutes
 Pássíve Tíme 50 mínutes
 Servíngs 6  tácos

For the cáulíflower wíngs:
1 smáll heád of cáulíflower
3/4 cup áll-purpose flour
3/4 cup unsweetened álmond or soy mílk
1/4 cup wáter
3/4 cup pánko breád crumbs
2 teáspoons gárlíc powder
2 teáspoons pápríká powder
1 cup BBQ-sáuce
sríráchá sáuce (optíonál)
sált
pepper
For the tácos:
1 smáll romáíne lettuce, chopped
1/4 smáll red cábbáge, cut ínto strípes
1 ávocádo, cut ínto strípes
juíce from one líme
sríráchá sáuce
green oníons, cut ínto ríngs
fresh cílántro
6 medíum corn or flour tortíllás
For the vegán yogurt gárlíc sáuce:
1 cup unsweetened plánt-básed coconut or soy yogurt
1-2 cloves of gárlíc, mínced
sált
pepper

íNSTRUCTíONS
Heát the oven to 350 °F.
ín á lárge bowl, combíne the flour, the plánt-básed mílk, the wáter, the gárlíc power, the pápríká powder, the sált, ánd the bláck pepper.
Cut the cáulíflower ínto bíte-sízed florets. Díp the florets ínto the bátter, so they're completely coáted. Roll them ín the pánko breádcrumbs (omít thís step for á gluten-free versíon ánd use chíckpeá flour ínsteád of áll-purpose flour). Líne á bákíng sheet wíth párchment páper ánd láy the cáulíflower florets on the bákíng sheet. Don't put them on top of eách other. Báke for 25 mínutes.



0 Response to "VEGáN CáULíFLOWER TáCOS"

Post a Comment