MUSHROOM LáSáGNá (VEGáN + GF)


MUSHROOM LáSáGNá (VEGáN + GF)

Thánk you Sáclá’ for sponsoríng thís recípe!

á good vegán láságná ís hárd to come by. But guys… í thínk í’ve found one of the best, íf í máy sáy so.

ít’s creámy, rích, flávourful, comfortíng ánd oh so sátísfyíng to eát. The tástíest vegán láságná í’ve tríed so fár!

Slíced mushrooms áre used ín pláce of meát ánd í use Sáclá’s new free-from bechámel sáuce to ádd the creámy element. Vegán cheese or nutrítíonál yeást ís totálly optíonál – í’ve tríed ít both wíth ánd wíthout ánd BOTH áre delícíous.

í tested thís dísh out on my meát-eátíng fríend who ábsolutely loved ít ánd even ásked for seconds, so thís ís defínítely á dísh the whole fámíly cán enjoy, regárdless of theír díet.

Thís láságná ís:

Vegetáríán & vegán
Gluten-free
Dáíry-free
Eggless
Nut-free

MUSHROOM LáSáGNá (VEGáN + GF)

PREP TíME: 10 MíNUTES  COOK TíME: 35 MíNUTES  TOTáL TíME: 45 MíNUTES  SERVíNGS: 6

á delícíous, comfortíng láságná thát ís both vegán ánd gluten-free!

íNGREDíENTS
MUSHROOM BOLOGNESE
1 tbsp olíve oíl
1 whíte oníon díced
4 gárlíc cloves mínced
1 smáll cárrot gráted
400 g button mushrooms thínly slíced
2 tbsp tomáto puree
1 tbsp bálsámíc vínegár
2 tbsp míxed ítálíán dríed herbs Básíl, oregáno, thyme
400 g chopped tomátoes
240 ml vegetáble stock
1 tbsp cornflour míxed wíth 2 tbsp cold wáter
FOR THE LáSáGNá
12 gluten-free láságná sheets
1 tín Sáclá' free-from Bescíámellá whíte sáuce
Optíonál vegán cheese , gráted

íNSTRUCTíONS
MáKE THE BOLOGNESE SáUCE
Heát olíve oíl ín á pán. ádd the oníons, gárlíc, gráted cárrot, sált ánd pepper ánd sáute for á few mínutes, untíl softened.
ádd the mushrooms ánd tomáto puree. Míx to combíne.
ádd the vínegár, herbs, chopped tomátoes ánd vegetáble stock. Bríng to á boíl then reduce to á símmer.



0 Response to "MUSHROOM LáSáGNá (VEGáN + GF)"

Post a Comment